MatPilates - O NAMA

logo

O NAMA

Studio Marina Trifunovic Mat Pilates je počeo sa radom jula 2015.godine sa vizijom da podigne standarde u načinu vežbanja i pristupu klijentima.

Misija nam je da, pored treniranja u cilju poboljšanja estetike tela, prosperirate i kroz zdravstvene aspekte vežbanja. Da vas edukujemo o pravilnom kretanju i izvođenju pokreta, a shodno vašim mogućnostima i ciljevima.

Rad našeg studija temelji se na Stott Pilates® metodi. Sertifikovani smo za Matwork - vežbe na podlogama, odnosno matovima, po čemu je studio i dobio naziv. Možemo se pohvaliti da smo jedni od retkih u Beogradu koji poseduju sertifikat Stott Pilates® škole - svakako najprestižnije i najcenjenije škole na svetskoj Pilates sceni.

Nalazimo se na Zvezdari, tačnije na Lionu, u mirnoj ulici ušuškanoj od buke Bulevara kralja Aleksandra. Prostor za vežbanje je izuzetno svetao, sa prirodnom ventilacijom, čist i nov, nudi sve što vam je potrebno za maksimalan komfor i ugodnost tokom vežbanja.

Mat Pilates studio je opremljen rekvizitima brenda Merrithew, Sisel i Sidea, koji su vodeći proizvođači vrhunske Pilates opreme.

Kvalitet, stručnost i profesionalizam naših instruktora se podrazumevaju, a znanje kontinuirano nadoknaduje edukacijama i praćenjem noviteta u zemlji i inostranstvu.

Više nego dovoljno razloga da već danas pozovete MatPilates studio na 0113837194 ili 0604442990 i zakažete svoj prvi trening!

Podelite ovu stranu:

Kopirajt © Kio d.o.o. - Sva prava zadržana. Izrada sajta: Kio d.o.o.