MatPilates - UTISCI KLIJENATA

logo

UTISCI KLIJENATA

„Treninzi su stvarno strucni i vrlo ugodni. Sala je prijatna i osvetljena, imamo veliki broj rekvizita na raspolaganju. Osecam se mnogo bolje, a popravila sam i drzanje tela. Sve preporuke za instruktorku Marinu a posebno za program za trudnice.”

Marina Mateković

„Melem za dušu, kičmu i telo.”

Nataša Todorović

„Pravo uživanje! Osećaj nakon treninga je kao da ste potpuno očistili dušu od svega negativnog! Preporučujem svima!”

Snežana Milović Maksimović

Profesionalna usluga. Rezultati vežbanja su maksimalno zadovoljavajći.”

Milan Vladičić

„Išla sam na prenatal do samog porodjaja i osećala sam se odlično. Na postnatal sam krenula mesec dana nakon porodjaja i uz odgovarajući program brzo vratila formu. Atmosfera je super a instruktor Marina je pravi profesionalac. Sve preporuke!”

Katarina Breka

„Kada sam prvi put otisla na trening za trudnice, bila sam odusevljena Marininom profesionalnoscu i znanjem. U trudnoci je jako bitno voditi racuna o sebi, ja sam u trudnocu usla sa viskom kilograma. Uz pomoc Marine sam uspela da se ne ugojim previse u trudnoci i da nemam problema sa ledjima. Ma dosta price! Buduce mame, kojima je trudnoca uredna, OBAVEZNO posetite Marinu i njen pilates za trudnice! Pomaze i godi!”

Maja Tomić

„Pohađala sam prenatal tokom citave trudnoce. Zahvaljujuci raznovrsnim i zanimljivim vezbama, kao i nacinu na koji me je divna instruktorka Marina motivisala, uzivala sam u svakom treningu! Sve preporuke za ovaj program rada, kao i pohvale za strucnost i znanje!”

Adrijana Grmuša

„Sve preporuke za sjajan program sa vezbama prilagodjenim trudnicamaa, ali i za predivnu instruktorku Marinu”

Andrijana Savičić

"Zahvaljujući prijatnoj i opuštajućoj atmosferi u MatPilates studiju, kao i posvećenosti trenera svom poslu, uz njihovo konstantno usavršavanje i približavanje samih vežbi, nijedan trening nije isti.

Marina vam nikako ne dozvoljava da se tokom časa „uspavate“ jer njena kreativnost u osmišljavanju treninga, kombinacija vežbi i rekvizita svaki trening čini posebno zanimljivim, inspiriše vas i fokusira na ispravno izvođenje svake vežbe. Nakon teninga, uz obavezno opuštanje masažom nekim od rekvizita (a vrlo brzo ćete naći svoj omiljeni) imate osećaj da ste uradili savršenu stvar za svoje telo, uz nalet životne energije.

Ja se već sada radujem sledećem treningu!"

Tijana Alimpić

"Svaki put kada bih krenula na neki od programa za vežbanje vrlo brzo bih i odustajala, brzo bi mi postalo nezanimljivo ili bi motivacija potpuno nestala. U studiju Mat Pilates nisam odustala ni posle 5 meseci, samo je želja za vežbanjem sve jača. Osim što je Pilates način vežbanja koji mi u potpunosti odgovara i gde sam brzo videla rezultate i efekte i po svoje zdravlje i na sam fizički izgled i držanje, tu je i profesionalna i vrlo prijatna instruktorka koja se svakom vežbaču maksimalno posveti. I na kraju, mada ne i najmanje važno, prostor za vežbanje je lepo opremljen i pravi je kutak za uživanje"

Ivana Veljović

"Kao neko ko veći deo radnog dana provodi za računarom, suočila sam se sa bolovima u leđima, nepravilnim položajem tela, nedostatkom kondicije… Bilo mi je neophodno mesto gde mogu naučiti da vežbam pravilno. Mesto gde nije najvažnije da li izgledate savršeno , već su bitni unutrašnja energija i zadovoljstvo. U prijatnom ambijentu Mat Pilates studija pronašla sam, pre svega, instruktore koji prilagođavaju tempo i način vežbanja osobama sa kojima rade. Pomogli su da vežbanje postane deo moje kulture življenja i da shvatim koliko je važno voditi računa o sebi i svom zdravlju. Mat Pilates studio, hvala na tome!"

Jelena Dunić

"Nije bilo lako na početku da shvatim filozofiju Pilatesa. Činilo se da su vežbe spore i nisu intenzivne, a htela sam što pre da skinem kilažu i zategnem mišiće. Onda sam dala sebi uslov - odlučila sam da idem na Pilates 3 puta nedeljno, i ukoliko u roku od dva meseca ne budem primetila rezultat, onda ću odustati.

Rezultate sam počela da primećujem čak i od prvog meseca - mišići su mi postali jači, telo je počelo da se zateže, a i da bude mnogo razgibanije...

Postepeno, počela sam i da shvatam tehniku Pilatesa - da je uz sporo i pravilno izvođenje vežbi, pravilno držanje tela, disanje, postižem jačanje dubokih mišića stomaka i leđa, ispravljam leđa, povećavam svoju gipkost i lepo oblikujem telo!

Rezultat je fantastičan, jako sam zadovoljna!"

Julija Ranić

Ako ne volite gužvu, a kvalitet vam je prioritet, MatPilates studio je pravo mesto za vas.

Pozovite MatPilates na 0113837194 ili 0604442990 i zakažite prvi (probni) čas već danas!

Podelite ovu stranu:

Kopirajt © Kio d.o.o. - Sva prava zadržana. Izrada sajta: Kio d.o.o.