BARRE & TRAMPOLINE

about

Program BARRE & TRAMPOLINE je kardio program da vežbama oblikovanja, uz poštovanje Pilates principa.

Ako ste dobrog zdravstvenog stanja i bez većih posturalnih problema, a spremni da se dobro oznojite I vredno radite, za lepo oblikovano telo - BARRE & TRAMPOLINE je program za vas!

Vežbanje uz Barre ( baletski bar, tj štap) razvijaja energičnost, snagu, izdržljivost i stabilnost u pokretu. Vežbe se prvenstveno rade u stojećem položaju, uz pratnju muzike  koja, ukoliko se prati ritam, dokazano pospešuje koordinaciju, motivaciju I unaprđuje kvalitet pokreta. Uz Barre ćete izdužiti mišiće, ispitati sopstvene granice gipkosti I oblikovati vaše telo dok ne dođete do željenog izgleda.

Trampoline su tu vam probude energiju I poboljšalju kondiciju. Dodatno ce izazvati vaše mišiće, dok se vi, tokom raznovrsnih ritmičkih poskakivanja, trudite da održite pravilan položaj tela. Osetićete se kao malo dete, bezbrižno I veselo,a isto vreme doprinećete veoma pozitivno svom kardiovaskularnom i limfnom sistemu.

Program BARRE & TRAMPOLINE vežbamo u mini grupi, u terminima sreda 19h I četvrtak 20.15h ili individualno, u termnima po dogovoru.