MY BARRE BODY

about

MY BARRE BODY je program koji smo kreirali po uzoru na originalni Barre Method, jedan od najpopularnijih i najtrazenijih stilova vezbanja u svetu. Kada se radi kako treba, ovaj program ima za rezultat veliku potrošnju kalorija, efikasnost u radu, lep izgled i pozitivan uticaj na posturu. 

Ako ste dobrog zdravstvenog stanja i bez većih posturalnih problema, a zelite izazov i spremni ste da se dobro oznojite - MY BARRE BODY je program za vas!

Jedan trening na barre-u moze vam sagoreti i do 500 kcal zahvaljujuci metodi intervalnog opterecenja, uz to topi masnocu iz misica zahvaljujuci izometrijskim kontrakcijama  koje ujedno i redefinisu noge i zadnjicu, bez skracivanja misica. 

MY BARRE BODY je trening koji ne opterećuje zglobove, iako se najveći deo treninga radi u stojecem polozaju. Vecina ljudi danas nema snage da stoji bez bola  (cekanje u redu i sl), razlog je upravo to sto nemaju jake posturalne misice.  

Vezbe u MY BARRE BODY programu zahtevaju da, koristeci tezinu sopstvenog tela, dovodite koncept jacanja CORE-a na visi nivo, i da, koristeci stojecu nogu i zadnjicu, gradite izdrzljivost posturalnih misica i snagu u osloncu. 

Termini i cene 

 

MY BARRE BODY sa Ivom Ignjatovic, (balerinom Narodnog pozorista i barre instruktorom), sreda19h cena  1000 RSD po treningu, (3600 RSD za 4 treninga na mesecnom nivou) u mini grupi do 5 osoba. 

MASTER CAS MY BARRE BODY, sa Sofijom Andric (master trenerom i edukatorom) namenjen svim instruktorima zainteresovanim za OBUKU za MY BARRE BODY METHOD. Cena 1200 rsd po master casu, termin subota 18,15h. Za detalje u vezi kompletne obuke, budite slobodni da nas kontaktirate.